GAZİANTEP / NİZİP - Karşıyaka İlkokulu

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ BURCU AYAS KÖSE , ROMANYA, LİTVANYA, LÜBNAN VE TÜRKİYE'DEN 13 ÜYE İLE "WHAT İS THE PROBLEM ?" ADLI eTwinning PROJESİNE BAŞLAMIŞTIR.

Mrt

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından yürütülen Ben Özelim Bedenim Özel/ I am Special My Body is Special isimli projemiz başlamıştır. Proje 8 oturumdan oluşup 8 hafta sürecektir.

Kas

Nizip'in yetiştirdiği değerli şahsiyetlerden Avukat Önder ALKURT, Türkiye Cumhuriyet'inin 100. yılında Karşıyaka İlkokulu öğrencilerine 100 bot ve 100 mont hediye etmiştir. Okulumuz adına eğitime verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Etwinning projemiz önce iyi örnek proje seçildikten sonra şimdi de ulusal kalite etiketine layık görülmüştür.